Uw fiets accu kenner van A tot Z

Fiets accu's >

Home / Waarom uw accu reviseren

Waarom uw accu reviseren

Wij geven uw fietsaccu een tweede leven.

Na de nodige gereden kilometers komt er toch een moment dat uw accu niet goed meer functioneert. Laat dan uw accu door ons reviseren en geniet weer van nog meer fietsplezier.

Capaciteitsmeting fietsaccu
Bij twijfel, of uw fietsaccu toe is aan revisie? laat hem dan eerst door ons meten of de capaciteit van uw fietsaccu echt slecht is, en wij geven u advies of deze toe is aan revisie. Kosten voor de capaciteitsmeting is 20,-. Besluit u de fietsaccu te reviseren dan brengen wij de kosten in vermindering op uw factuur van de capaciteitsmeting. 

Uw voordeel hierbij is
  • Het reviseren van de accu is in de meeste gevallen tot wel 45% voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe accu; 
  • Wij plaatsen nieuwe hoogwaardige Li-ion cellen in de bestaande behuizing. 
  • Minder belastend voor het milieu;
  • 1 jaar garantie.

Hoe doen wij dit?

Mocht u interesse hebben in het laten reviseren of controleren van de capaciteit van de fietsaccu dan kunt u op afspraak langskomen op ons service punt in Doesburg in in Giesbeek . Neem uw accu mee naar de winkel. Zorg ervoor dat u ook de lader en de sleutel van de accu mee hebt. Vergeet niet het merk op te schrijven , en het model en het serienummer van de fiets of neem gewoon de fiets mee. Een van onze medewerkers zal dan de benodigde informatie aflezen van de fiets/accu. Het serienummer zit meestal onder de trapas. 

Vervolgens krijgt u een paar vragen om te kijken of de accu slechter is geworden of defect is zo bepalen wij of het daadwerkelijk nodig is om de accu te laten reviseren. Is het mogelijk om de accu te laten reviseren, dan berekenen wij direct de kosten. Meestal bent u veel % goedkoper uit dan het kopen van een nieuwe accu. Wanneer u akkoord gaat met de kosten, zullen wij uw accu in onze werkplaats reviseren. Vanaf dat moment duurt het ongeveer 5/6 werkdagen voordat uw accu weer klaar is en door u afgehaald kan worden in de winkel. 

Bij het afhalen ontvang je instructies hoe om te gaan met de nieuwe accu en de eerste laadbeurten.